Liviu Mihai


Tânăr artist vizual, dar cu o carieră deja conturată, Liviu Mihai (www.liviumihai.com)  anunță un viitor bazat pe o creație puternică și un talent nativ plin de originalitate, șlefuit în modernitatea spirituală a globalizării. 

Declarându-și atașamentul iremediabil față de pictura de șevalet, crează cu dezinvoltură lumi de imaginație infinită, în uluitorul spațiu al graficii digitale. Limitele îi sunt necunoscute în oricare dintre universurile în care se mișcă, în cele create de tehnicile vizuale digitale sau în cele conturate cu marea măiestrie a tușei abile, de ulei, acrilic, pastel, acuarelă, cărbune, tuș sau primordialul creion. Talentul grafic și știința jocului cromatic îl impun ca un artist cu un viitor fără limită în proba anvergurii sale. 

 

În octombrie 2011 deschide o expoziție personală intitulată „African spirit” la Cafeneaua Carada din  București, o primă confruntare cu publicul sub forma unui proiect artistic unitar, propus de pictor într-un cadru informal, dar foarte potrivit pentru o bună prezentare și receptare a creației sale. În 2012 revine cu o expoziție personală la sediul World Bank Romania. Tot în acest an, împreună cu pictorul Bogdan Mihai Radu, a lansat școala de pictură B@L Art.

 

Expoziția personală de pictură ”F – line” de la U Art Gallery este rodul observației îndelungate, și a unei munci susținute, și pune accentul pe frumusețea feminină aflată mereu în luminile depline ale atenției publice. De asemenea, această expoziție îl aduce în atenție pe pictorul Liviu Mihai (născut pe data de 9 aprilie 1980, în Slatina, județul Olt) care, implicat deplin în arta digitală, își demonstrează un talent artistic de excepție și o remarcabilă performanță în arta desenului și a picturii. 

     

 

STUDII:

1995-1999: Liceul de Artă „Marin Sorescu”, Craiova – secția Pictură

2001-2005: Universitatea Națională de Arte, București – secția Grafică

 

 

EXPOZIŢII:

2002 - Premiul Gaudeamus pentru Pictură, Expoziţie Romexpo

2004 - „Simbioza”, Galeria Căminul Artei,  București 

2005 - „Amprente”, Universitatea de Arhitectură,  București

2007 - „Digital Sign”, Den Helder, Olanda
2008 - Galeria Căminul Artei,  București
2009 - „Orașul”, Sala Dalles, București

2011 - Expoziţie personală „African spirit”

2012 - Expoziţie de grup, Hotelul Minerva, București

2012 - „Human evolution“, Palatul Voievodal, Curtea Veche, București

2012 - Expoziţie de grup, „THE GANG” Herăstrău, Bucureşti

2012 - Expoziţie personală,Uart Gallery F-line

2013 - Expoziţie de grup, Salonul Mic Bucureşti (Seducţia unghiului drept)


ȘTIRI

Lista candidaţilor admişi la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”

Selecţia dosarelor, pe criterii de eligibilitate, pentru înscrierea la concursul campaniei naţionale „Români pentru o lume” a luat sfârşit.

Mai mult >

Se prelungeşte înscrierea la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” se va prelungi până la data de 30 octombrie 2013, la solicitarea publicului.

Mai mult >

Înscrie-te şi tu la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” a început deja, iar dacă intri pe www.romanipentruolume ai şi tu şansa de a fi descoperit, de a înregistra debut artistic, de a fi promovat şi de a primi burse care să îţi asigure progresul necesar în a deveni viitorul reprezentant al culturii româneşti.

Mai mult >