Laurenţiu Sima


Născut la Piteşti la 28 decembrie 1977, a absolvit Liceul militar de Muzică din Bucureşti în 1996, ulterior fiind student la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, pe care a absolvit-o in  2001 la clasa profesor Ion Popescu. Din anul 1999 este angajat al Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti, în paralel realizând colaborări cu Filarmonicile din Bucureşti, Râmnicu Vâlcea şi Giurgiu. A susţinut concerte cu orchestra în ţară şi în străinătate. Este angajat al Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti din anul 2001. În prezent, este membru al Formaţiilor Athenaeum Brass Quintet şi Romanian Brass. A susţinut numeroase concerte alături de cele două formații atât în țară cât și în străinătate.  


ȘTIRI

Lista candidaţilor admişi la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”

Selecţia dosarelor, pe criterii de eligibilitate, pentru înscrierea la concursul campaniei naţionale „Români pentru o lume” a luat sfârşit.

Mai mult >

Se prelungeşte înscrierea la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” se va prelungi până la data de 30 octombrie 2013, la solicitarea publicului.

Mai mult >

Înscrie-te şi tu la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” a început deja, iar dacă intri pe www.romanipentruolume ai şi tu şansa de a fi descoperit, de a înregistra debut artistic, de a fi promovat şi de a primi burse care să îţi asigure progresul necesar în a deveni viitorul reprezentant al culturii româneşti.

Mai mult >