Godri Orban


Godri Orban este absolvent al Academiei de Muzică „Ciprian Porumbescu” Bucureşti, specialitatea fagot, la clasa Profesor Gheorghe Cuciureanu, avându-i ca îndrumători la muzică de cameră şi curs de orchestră pe profesorii Francisc Laszlo, Radu Chişu şi Aurel Niculescu. 

 

Godri Orban a absolvit cursuri de măiestrie în Italia cu renumitul profesor Romano Santi. Deţinător al mai multor premii de interpretare şi distincţii naţionale, este participant activ la viaţa muzicală românească. 

 

Godri Orban a susţinut concerte ca solist cu mai multe orchestre din ţară (Bacău, Constanţa, Sibiu, Iaşi, Bucureşti), precum şi din străinătate (Franţa, Italia, Japonia, S.U.A.). A realizat înregistrări radio şi CD, fiind component al unor formaţii camerale de renume. 

 

În anul 2004 i-a fost conferită medalia „Meritul Cultural”, clasa a II-a, de către Preşedintele României. 

 

Acum Godri Orban este solo-fagotist, şef de partidă a Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti.


ȘTIRI

Lista candidaţilor admişi la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”

Selecţia dosarelor, pe criterii de eligibilitate, pentru înscrierea la concursul campaniei naţionale „Români pentru o lume” a luat sfârşit.

Mai mult >

Se prelungeşte înscrierea la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” se va prelungi până la data de 30 octombrie 2013, la solicitarea publicului.

Mai mult >

Înscrie-te şi tu la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” a început deja, iar dacă intri pe www.romanipentruolume ai şi tu şansa de a fi descoperit, de a înregistra debut artistic, de a fi promovat şi de a primi burse care să îţi asigure progresul necesar în a deveni viitorul reprezentant al culturii româneşti.

Mai mult >