Concurs naţional „TRIBUT VALORILOR CULTURALE ROMÂNEŞTI”


Concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” este un concurs naţional şi reprezintă a treia etapă a campaniei naţionale de responsabilitate socială „Români pentru o lume”, ce îşi propune să promoveze valorile naţionale şi să încurajeze tânăra generaţie în a-şi urma visul, indiferent de segmentul cultural în care activează. Concursul se va desfăşura online pe website-ul campaniei www.romanipentruolume.ro şi pe pagina de Facebook „Români pentru o lume”. Înscrierea în acest concurs oferă tinerilor români, orientaţi către cultură, oportunităţi prin care aceştia: pot fi descoperiţi, pot înregistra debut artistic, pot fi promovaţi, pot performa, pot primi burse care să le asigure progresul necesar în a deveni viitorii reprezentanţi ai culturii româneşti.

Concursul îşi propune să contribuie la crearea unei noi imagini a României, o imagine construită în timp, pe un sistem corect de valori, ce inspiră încrederea că succes este un cuvânt care defineşte naţiunea noastră. Acest concurs, fără precedent, este organizat la nivel naţional, în scopul de a descoperi în tânăra generaţie noi valori ce vor fi susţinute să performeze şi să devină noii reprezentanţi ai culturii româneşti.

Perioada desfăşurării concursului: 2 septembrie – 28 noiembrie 2013. Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice, cetăţeni români, rezidenţi în România sau în alte ţări, având în momentul înscrierii vârsta maximă de 25 ani. Înscrierea în concurs se va face în perioada 2 septembrie – 30 octombrie 2013.

ȘTIRI

Lista candidaţilor admişi la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”

Selecţia dosarelor, pe criterii de eligibilitate, pentru înscrierea la concursul campaniei naţionale „Români pentru o lume” a luat sfârşit.

Mai mult >

Se prelungeşte înscrierea la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” se va prelungi până la data de 30 octombrie 2013, la solicitarea publicului.

Mai mult >

Înscrie-te şi tu la concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti”!

Înscrierea în concursul „Tribut Valorilor Culturale Româneşti” a început deja, iar dacă intri pe www.romanipentruolume ai şi tu şansa de a fi descoperit, de a înregistra debut artistic, de a fi promovat şi de a primi burse care să îţi asigure progresul necesar în a deveni viitorul reprezentant al culturii româneşti.

Mai mult >